Download lagu Tatu oleh Happy Asmara Mp3

Happy Asmara - Tatu

Happy Asmara - Tatu

Artis Happy Asmara
Judul Tatu
Album Tatu - Single
Genre Pop
Dirilis 17 April 2020
Durasi 4:47
Audio Summary MP3, 48 kHz
Audio Size 4.41 MB

Lirik Lagu Tatu

Senajan kowe ngilang, ra biso tak sawang
Nanging neng ati tansah kelingan
Manise janji - janjimu kuwi
Nglarani ati

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Senajan aku lara, ning isih kuat nyonggo
TATU sing ono ndodo
Perih rasane yen eling kowe
Angel tambane

Opo aku salah yen aku crito
Opo anane
Wong sing neng sandhingmu ben melu krungu
Piye tenane

Opo aku salah yen aku kondho
Opo anane
Ceritane tresno naliko biyen
Aku lan kowe

Sumber: metrolagu - Tatu

Lagu Happy Asmara Lainnya
Happy Asmara - Rasa Yang Salah

Happy Asmara - Rasa Yang Salah

Rasa Yang Salah - Single
Happy Asmara - Biar Gendut Tetap Kucinta

Happy Asmara - Biar Gendut Tetap Kucinta

Biar Gendut Tetap Kucinta - Single
Happy Asmara - Tatu

Happy Asmara - Tatu

Tatu - Single
Happy Asmara - Sambel Terasi

Happy Asmara - Sambel Terasi

Sambel Terasi - Single
© 2020 metrolaguz.com download lagu mp3 gratis