Download lagu Sewu Siji oleh Didi Kempot Mp3

Didi Kempot - Sewu Siji

Didi Kempot - Sewu Siji

Artis Didi Kempot
Judul Sewu Siji
Album Sewu Siji - Single
Genre Dangdut
Dirilis 29 October 2019
Durasi 4:27
Audio Summary MP3, 48 kHz
Audio Size 4.21 MB

Lirik Lagu Sewu Siji

Aduh romo ibu, ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku..
Tak rumangsani, aku nduweni dosa
Nganti saiki, isih kroso ning dodo..

Rino wengi, ra lali tansah ndedonga
Memuji marang, kang kuoso
Mugi enggal entuk, paring pangapuro
Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo..

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing wani,
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing lali..

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..

Rino wengi, ra lali tansah ndedonga
Memuji marang, kang kuoso
Mugi enggal entuk, paring pangapuro
Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo..

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing wani,
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing lali..

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..
Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane..

Sumber: metrolagu - Sewu Siji

Lagu Didi Kempot Lainnya
Didi Kempot - Kusumaning Ati

Didi Kempot - Kusumaning Ati

Album Sukses Didi Kempot - Kusumaning Ati
Didi Kempot - Kulakan

Didi Kempot - Kulakan

Album Sukses Didi Kempot - Kusumaning Ati
Didi Kempot - Sewu Siji

Didi Kempot - Sewu Siji

Sewu Siji - Single
Didi Kempot - Ambyar

Didi Kempot - Ambyar

Ambyar - Single
Didi Kempot - Trimo Ngalah (Suket Teki) (Live)

Didi Kempot - Trimo Ngalah (Suket Teki) (Live)

Didi Kempot Live In Suriname
Didi Kempot - Banyu Langit

Didi Kempot - Banyu Langit

The Best Didi Kempot, Vol. 1 (Compilation)
Didi Kempot - Aku Ora Dolan

Didi Kempot - Aku Ora Dolan

The Best Didi Kempot, Vol. 1 (Compilation)
Didi Kempot - Cidro

Didi Kempot - Cidro

Emas Didi Kempot Sewu Kuto
© 2020 metrolaguz.com download lagu mp3 gratis