Download lagu Sewu Kutho oleh Didi Kempot Mp3

Didi Kempot - Sewu Kutho

Didi Kempot - Sewu Kutho

Artis Didi Kempot
Judul Sewu Kutho
Album Superhits Campursari
Genre World
Dirilis 18 July 2011
Durasi 4:05
Audio Summary MP3, 48 kHz
Audio Size 4.25 MB

Lirik Lagu Sewu Kutho

sewu kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Sumber: metrolagu - Sewu Kutho

Lagu Didi Kempot Lainnya
Didi Kempot - Kusumaning Ati

Didi Kempot - Kusumaning Ati

Album Sukses Didi Kempot - Kusumaning Ati
Didi Kempot - Kulakan

Didi Kempot - Kulakan

Album Sukses Didi Kempot - Kusumaning Ati
Didi Kempot - Sewu Siji

Didi Kempot - Sewu Siji

Sewu Siji - Single
Didi Kempot - Ambyar

Didi Kempot - Ambyar

Ambyar - Single
Didi Kempot - Trimo Ngalah (Suket Teki) (Live)

Didi Kempot - Trimo Ngalah (Suket Teki) (Live)

Didi Kempot Live In Suriname
Didi Kempot - Banyu Langit

Didi Kempot - Banyu Langit

The Best Didi Kempot, Vol. 1 (Compilation)
Didi Kempot - Aku Ora Dolan

Didi Kempot - Aku Ora Dolan

The Best Didi Kempot, Vol. 1 (Compilation)
Didi Kempot - Cidro

Didi Kempot - Cidro

Emas Didi Kempot Sewu Kuto
© 2020 metrolaguz.com download lagu mp3 gratis