Download lagu Lingsir Wengi oleh Didi Kempot Mp3

Didi Kempot - Lingsir Wengi

Didi Kempot - Lingsir Wengi

Artis Didi Kempot
Judul Lingsir Wengi
Album Ketaman Asmoro
Genre Asia
Dirilis 06 June 2016
Durasi 4:42
Audio Summary MP3, 48 kHz
Audio Size 4.93 MB

Lirik Lagu Lingsir Wengi

Lingir wengi
Sepi durung bisa nendra
Kagoda mring wewayang kan ngreridu ati

Kawitane mung sembrono njur kulina
Ra ngira yen bakal nuwuhke tresno

Nanging duh tibane
Aku dhewe kang newahi
Nandang bronto kadung lara
Sambat sambat sapa

Rina wengi sing tak puji aja lali
Janjine muga bisa tak ugemi

Sumber: metrolagu - Lingsir Wengi

Lagu Didi Kempot Lainnya
Didi Kempot - Kusumaning Ati

Didi Kempot - Kusumaning Ati

Album Sukses Didi Kempot - Kusumaning Ati
Didi Kempot - Kulakan

Didi Kempot - Kulakan

Album Sukses Didi Kempot - Kusumaning Ati
Didi Kempot - Sewu Siji

Didi Kempot - Sewu Siji

Sewu Siji - Single
Didi Kempot - Ambyar

Didi Kempot - Ambyar

Ambyar - Single
Didi Kempot - Trimo Ngalah (Suket Teki) (Live)

Didi Kempot - Trimo Ngalah (Suket Teki) (Live)

Didi Kempot Live In Suriname
Didi Kempot - Banyu Langit

Didi Kempot - Banyu Langit

The Best Didi Kempot, Vol. 1 (Compilation)
Didi Kempot - Aku Ora Dolan

Didi Kempot - Aku Ora Dolan

The Best Didi Kempot, Vol. 1 (Compilation)
Didi Kempot - Cidro

Didi Kempot - Cidro

Emas Didi Kempot Sewu Kuto
© 2020 metrolaguz.com download lagu mp3 gratis