Download lagu Janji Palsu oleh Didi Kempot Mp3

Didi Kempot - Janji Palsu

Didi Kempot - Janji Palsu

Artis Didi Kempot
Judul Janji Palsu
Album Kasmaran
Genre World
Dirilis 06 October 2016
Durasi 5:27
Audio Summary MP3, 48 kHz
Audio Size 5.07 MB

Lirik Lagu Janji Palsu

Kuping iki durung sudo rungu
Isih krungu malah tekan atiku
Naliko kowe ngucapake
Tresnamu ning ngarepku

Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Awakku nganti kuru
Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Tak enteni ning kene ora teko
Lungo ninggal lali keluargo

Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Awakku nganti kuru
Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Ning nyatane lungo tekan seprene
Lungo ora ono kabare

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Ning nyatane lungo tekan seprene
Kowe lungo ninggal lali keluargo

Sumber: metrolagu - Janji Palsu

Lagu Didi Kempot Lainnya
Didi Kempot - Kusumaning Ati

Didi Kempot - Kusumaning Ati

Album Sukses Didi Kempot - Kusumaning Ati
Didi Kempot - Kulakan

Didi Kempot - Kulakan

Album Sukses Didi Kempot - Kusumaning Ati
Didi Kempot - Sewu Siji

Didi Kempot - Sewu Siji

Sewu Siji - Single
Didi Kempot - Ambyar

Didi Kempot - Ambyar

Ambyar - Single
Didi Kempot - Trimo Ngalah (Suket Teki) (Live)

Didi Kempot - Trimo Ngalah (Suket Teki) (Live)

Didi Kempot Live In Suriname
Didi Kempot - Banyu Langit

Didi Kempot - Banyu Langit

The Best Didi Kempot, Vol. 1 (Compilation)
Didi Kempot - Aku Ora Dolan

Didi Kempot - Aku Ora Dolan

The Best Didi Kempot, Vol. 1 (Compilation)
Didi Kempot - Cidro

Didi Kempot - Cidro

Emas Didi Kempot Sewu Kuto
© 2020 metrolaguz.com download lagu mp3 gratis