Download lagu Iki Weke Sopo oleh Didi Kempot Mp3

Didi Kempot - Iki Weke Sopo

Didi Kempot - Iki Weke Sopo

Artis Didi Kempot
Judul Iki Weke Sopo
Album Emas Didi Kempot Sewu Kuto
Genre Asia
Dirilis 01 November 2017
Durasi 4:45
Audio Summary MP3, 48 kHz
Audio Size 4.75 MB

Lirik Lagu Iki Weke Sopo

Wong yen lagi gandrung
Ra perduli mbledhose gunung
Wong yen lagi naksir
Ra perduli yen perang nuklir

Nadyan lagi bokek
Direwangi nretek nretek
Jarene wis jodoh
Opo opo duwe'e wong loro

Wong yen lagi kepiket
Ra perduli ndunyo kiamat
Wong yen lagi nyenengi
Ra perduli lagi inflasi

Nadyan ra duwe duwit
Direwangi kredat kredit
Jarene wis jodo
Opo opo kudu wong loro

Irung mbangir, weke sopo mas?
Irung mbangir yo duwekmu
Lambe tipis, weke sopo mas?
Lambe tipis yo duwe’mu
Janggut nyathis, weke sopo mas?
Janggut nyathis, yo duwekmu
Bangkekane, weke sopo mas?
Bangkekane, yo duwekmu

Iki piye iki piye mas, weke sopo mas?
Mestine ono sing duwe
Iki piye ike piye mas, weke sopo mas?
Mestine ono sing nduwe
Iki piye iki piye mas, weke sopo mas?
Mestine ono sing nduwe
Iki piye iki piye mas, weke sopo mas?
Mestine ono sing nduwe

Sumber: metrolagu - Iki Weke Sopo

Lagu Didi Kempot Lainnya
Didi Kempot - Kusumaning Ati

Didi Kempot - Kusumaning Ati

Album Sukses Didi Kempot - Kusumaning Ati
Didi Kempot - Kulakan

Didi Kempot - Kulakan

Album Sukses Didi Kempot - Kusumaning Ati
Didi Kempot - Sewu Siji

Didi Kempot - Sewu Siji

Sewu Siji - Single
Didi Kempot - Ambyar

Didi Kempot - Ambyar

Ambyar - Single
Didi Kempot - Trimo Ngalah (Suket Teki) (Live)

Didi Kempot - Trimo Ngalah (Suket Teki) (Live)

Didi Kempot Live In Suriname
Didi Kempot - Banyu Langit

Didi Kempot - Banyu Langit

The Best Didi Kempot, Vol. 1 (Compilation)
Didi Kempot - Aku Ora Dolan

Didi Kempot - Aku Ora Dolan

The Best Didi Kempot, Vol. 1 (Compilation)
Didi Kempot - Cidro

Didi Kempot - Cidro

Emas Didi Kempot Sewu Kuto
© 2020 metrolaguz.com download lagu mp3 gratis