Download lagu Gethuk oleh Didi Kempot Mp3

Didi Kempot - Gethuk

Didi Kempot - Gethuk

Artis Didi Kempot
Judul Gethuk
Album Emas Didi Kempot Sewu Kuto
Genre Asia
Dirilis 01 November 2017
Durasi 4:24
Audio Summary MP3, 48 kHz
Audio Size 4.44 MB

Lirik Lagu Gethuk

Sore-sore padang bulan
Ayo konco podo dolanan
Rene-rene bebarengan
Rame-rame e..do gegojegan

Kae-kae rembulane
Yen disawang kok ngawe-awe
Koyo-koyo ngelingake
Konco kabeh ojo turu sore-sore

Gethuk, asale soko telo
Moto ngantuk, iku tambane opo?
Ach ach.. halah getuk asale soko telo
Yen ra petuk atine rodo gelo

Jo ngono mas
ojo-ojo ngono
kadung janji mas
aku mengko gelo

Sumber: metrolagu - Gethuk

Lagu Didi Kempot Lainnya
Didi Kempot - Kusumaning Ati

Didi Kempot - Kusumaning Ati

Album Sukses Didi Kempot - Kusumaning Ati
Didi Kempot - Kulakan

Didi Kempot - Kulakan

Album Sukses Didi Kempot - Kusumaning Ati
Didi Kempot - Sewu Siji

Didi Kempot - Sewu Siji

Sewu Siji - Single
Didi Kempot - Ambyar

Didi Kempot - Ambyar

Ambyar - Single
Didi Kempot - Trimo Ngalah (Suket Teki) (Live)

Didi Kempot - Trimo Ngalah (Suket Teki) (Live)

Didi Kempot Live In Suriname
Didi Kempot - Banyu Langit

Didi Kempot - Banyu Langit

The Best Didi Kempot, Vol. 1 (Compilation)
Didi Kempot - Aku Ora Dolan

Didi Kempot - Aku Ora Dolan

The Best Didi Kempot, Vol. 1 (Compilation)
Didi Kempot - Cidro

Didi Kempot - Cidro

Emas Didi Kempot Sewu Kuto
© 2020 metrolaguz.com download lagu mp3 gratis