Download lagu Aku Ora Dolan oleh Didi Kempot Mp3

Didi Kempot - Aku Ora Dolan

Didi Kempot - Aku Ora Dolan

Artis Didi Kempot
Judul Aku Ora Dolan
Album The Best Didi Kempot, Vol. 1 (Compilation)
Genre Indo Pop
Dirilis 23 February 2018
Durasi 4:44
Audio Summary MP3, 48 kHz
Audio Size 4.42 MB

Lirik Lagu Aku Ora Dolan

ketutup lawange tresnamu
kelingan wong sing ono neng atimu
rasane remuk jroning uripku
ajur mumur koyo pari ketutu

tekaku nyunggi roso tresno
nyidam kangen suwene wis pirang warso
nyatane aku mung nemu gelo
tego tenan kowe seneng karo sopo

lungaku ora dolan
rekoso golek pangan
lungaku kanggo kowe
rekoso tak sanggani kanggo kowe

tekaku nyunggi roso tresno
nyidam kangen suwene wis pirang warso
nyatane aku mung nemu gelo
tego tenan kowe seneng karo sopo

lungaku ora dolan, rekoso golek pangan
lungaku kanggo kowe, rekoso tak sanggani
lungaku ora dolan, rekoso golek pangan
lungaku kanggo kowe, rekoso tak sanggani kanggo kowe

(aku lungo ora dolan, aku lungo golek pangan)

lungaku ora dolan, rekoso golek pangan
lungaku kanggo kowe, rekoso tak sanggani kanggo kowe

Sumber: metrolagu - Aku Ora Dolan

Lagu Didi Kempot Lainnya
Didi Kempot - Kusumaning Ati

Didi Kempot - Kusumaning Ati

Album Sukses Didi Kempot - Kusumaning Ati
Didi Kempot - Kulakan

Didi Kempot - Kulakan

Album Sukses Didi Kempot - Kusumaning Ati
Didi Kempot - Sewu Siji

Didi Kempot - Sewu Siji

Sewu Siji - Single
Didi Kempot - Ambyar

Didi Kempot - Ambyar

Ambyar - Single
Didi Kempot - Trimo Ngalah (Suket Teki) (Live)

Didi Kempot - Trimo Ngalah (Suket Teki) (Live)

Didi Kempot Live In Suriname
Didi Kempot - Banyu Langit

Didi Kempot - Banyu Langit

The Best Didi Kempot, Vol. 1 (Compilation)
Didi Kempot - Aku Ora Dolan

Didi Kempot - Aku Ora Dolan

The Best Didi Kempot, Vol. 1 (Compilation)
Didi Kempot - Cidro

Didi Kempot - Cidro

Emas Didi Kempot Sewu Kuto
© 2020 metrolaguz.com download lagu mp3 gratis